Найкращі цитати від Стіва Джобса

Автор
597
Найкращі цитати від Стіва Джобса

24 лютого світ відзначає день народження Стіва Джобса – одного із найвідоміших новітніх винахідників, співзасновника Apple.

Йому могло б виповнитись 65 років. З цієї нагоди журналісти 24 Каналу вирішили згадати цитати видатного Стіва Джобса, які надихають.

Його винаходами користуються у цілому світі, про нього пишуть книжки і знімають фільми, а його цитатами захоплюються мільйони. У день народження Стіва Джобса. Легенда. Епоха. Суперечність пропонуємо надихнутись його найбільш мотивуючими цитатами:

Про роль техніки у житті людей

Головною причиною, чому люди будуть купувати собі додому комп'ютер, стане можливість бути пов'язаними з національною комунікаційною мережею. Ми зараз на самому початку цього етапу, але це буде справжній прорив. Приблизно такий, як поява телефона.

(Playboy, 1985 рік)

"Він (комп'ютер) виконує дуже прості інструкції – візьми число, додай його до іншого числа, порівняй результат з третім, але він виконує їх зі швидкістю 1 000 000 в секунду. А на швидкості 1 000 000 в секунду результат вже здається чарами".

(Playboy, 1985 рік) 

"Коли ти молодий і дивишся телевізор, то думаєш, що телекомпанії змовилися і хочуть зробити людей тупими. Але потім ти дорослішаєш і приходить розуміння: люди самі цього хочуть. І ця думка лякає набагато більше. Змова – це не страшно. Ти можеш пристрелити виродків, почати революцію! Але немає ніякої змови, телекомпанії просто задовольняють попит. На жаль, це правда".

(Wired, 1996 рік)

Про звільнення з Apple у 1985-му

"Озираючись назад, можу сказати, що моє звільнення з Apple стало найкращою подією в моєму житті. Я позбувся багажу успішної людини і знову знайшов легкість і сумніви новачка. Це звільнило мене і ознаменувало початок мого найбільш творчого періоду".

(Виступ перед випускниками Стенфорда, 2005 рік)

Про гроші

Я єдина людина з мені відомих, яка втратила чверть мільярда за один рік. Це дуже загартовує характер.

10 найкращих цитат від Карла Лагерфельда

"Мене оцінювали на мільйон доларів, коли мені було 23 роки, і більш ніж на десять мільйонів, коли мені було 24, і більш ніж на сто мільйонів, коли мені було 25, і це було неважливо, тому що я ніколи не робив це заради грошей".