Батько Майкла Дугласа залишив сина без спадщини

Автор
502
Батько Майкла Дугласа залишив сина без спадщини

Американський актор Кірк Дуглас, який помер у віці 103 роки 5 лютого 2020 року, заповів свої мільйони на благодійність.

Британський таблоїд The Sun повідомляє, що Дуглас заповів передати 50 млн доларів з свого 60-мільйонного спадку на благодійність.

Зокрема, велику частину свого стану він заповів благодійному фонду Douglas Foundation, співзасновником якого був практично 60 років. Фонд був створений з метою "допомагати тим, хто не може допомогти собі сам", а його основним завданням є поліпшення освіти і здоров'я, підвищення добробуту і "розвиток нових можливостей для дітей, в руках яких - наше майбутнє".

Батько Майкла Дугласа, американський актор Кірк Дуглас, який помер у віці 103 роки 5 лютого 2020 року, залишив сина без спадщини.

Відомо, що фондом, як і раніше, буде керувати дружина Дугласа, Енн Байденс - американська благодійниця, продюсер і актриса.

Частина спадщини актора також буде спрямована в Університет Святого Лаврентія в Нью-Йорку для підтримки студентів із малозабезпечених сімей.

Цікаві факти особистого життя поетеси Лесі Українки

Видання відзначає, що поки невідомо, як буде розподілена інша частина спадщини - ,близько 10 млн доларів, і чи дістануться ці гроші дітям Дугласа - кінопродюсеру Джоелю Дугласу і телевізійному продюсерові Пітеру Дугласу, а також акторові Майклу Дугласу.