Перше відео новонародженого сина Роббі Вільямса (Відео)

Автор
532
Перше відео новонародженого сина Роббі Вільямса (Відео)

Четверта дитина з'явилася у подружжя у День всіх закоханих.

46-річний Роббі Вільямс і його 40-річна дружина Айда Філд виховують чотирьох дітей: 7-річну Теодору, 5-річного Чарлтона, однорічну Коллет і новонародженого малюка Бо. Музикант розчулює кохану, проявляючи батьківські почуття.

Американська актриса "впіймала" чоловіка вдома за зворушливим заняттям. Роббі сидів на стільці, тримаючи на руках Бо, укутаного в ковдрочку. Співак з любов'ю дивився на дитину і злегка похитував його, щоб той солодко заснув. Помітивши, що дружина знімає його, музикант посміхнувся і завзято підморгнув їй.

Чим більше косметики ви використовуєте, тим старшими здаєтеся

"Прекрасний момент батька і сина", - підписала ролик Філд, поставивши емоджі у вигляді блакитного серця. У коментарях користувачі умилились того, як відв'язний рокер перетворився в турботливого батька-домосіда. Фанати відзначили, що Роббі йде таке амплуа, і попросили Айду викладати більше подібних сімейних моментів зі співаком. "Яке чудове відео! Дивлюся і посміхаюся", "Роббі - прекрасний тато", "Найкраще, що я побачила за день", "Такий Роббі мені подобається навіть більше!", Ох, як це мило !!!", "Ось так рокери стають милими батьками . Супер!" - написали фоловери.