Періс Хілтон знялася у гламурній фотосесії в Cosmopolitan

Автор
658
Періс Хілтон знялася у гламурній фотосесії в Cosmopolitan

Всесвітньо відома світська левиця Періс Хілтон вирішила нагадати про себе новою гламурною фотосесією.

39-річна знаменитість стала головною героїнею березневого номера британського глянцю Cosmopolitan. На сторінках видання зірка з’явилася в звичному для себе образі - з довгим світлим волоссям і в яскравих нарядах. Зйомки фотосесії проходили в особняку Хілтон в Беверлі-Хіллз під керівництвом іспанського фотографа Бернардо Дора.

"Паті-гьорл, королева папараці і ікона поп-культури — яким стало життя Періс Хілтон?", — описує свою головну героїню редакція британського глянцю.

В інтерв'ю з виданням Хілтон прокоментувала своє особисте життя, заявивши, що поки так і не зустріла "того самого ідеального хлопця", а також несподівано розповіла про спорідненість з королевою Єлизаветою II і Мерилін Монро.

"Моя мама нещодавно зробила ДНК-тест, і виявилося, що ми з нею — родичі Мерилін Монро і Єлизавети II", — заявила Хілтон.

Зірка також розкрила секрет успіху в бізнесі, заявивши, що золоте правило — знайти правильну команду:

"Головне, щоб у тебе була хороша команда, якій можна довіряти. Особливо в Лос-Анджелесі, де людям довіряти складно. Мені дуже пощастило, що за мною завжди приглядали батьки, які не дозволяли всяким дивним людям потрапити в моє коло спілкування", — розповіла вона.

Ешлі Грем поділилась з прихильниками відвертим фото (Фото)

Хілтон також зізналася, що через складнощі з довірою вона вирішила не поспішати з заміжжям.

"Я нікому не довіряю. Приємно, що ніхто не контролює мене. Коли ти зустрічаєшся з певними людьми, з’являється недовіра і страх, що якщо я поїду з міста, вони зроблять щось, що може збентежити мене. Тепер я відчуваю себе щасливою, адже у мене немає страху і я незалежна", — зізналася зірка.