Кім Кардашьян, Шер і Наомі Кемпбелл знялися в ефектній фотосесії в стилі 60-х

Автор
Кім Кардашьян, Шер і Наомі Кемпбелл знялися в ефектній фотосесії в стилі 60-х

Кім Кардашьян, Шер і Наомі Кемпбелл знялися у спільній фотосесії для свіжого номера журналу CR Fashion Book.

Легендарна британська супермодель, культова американська співачка і одна з найвідоміших зірок реаліті-шоу в світі об'єдналися для 16-го випуску глянцю, створеного екс-головним редактором французького Vogue Карін Ройтфельд.

Фотографії 73-річної Шер, 49-річної Наомі Кемпбелл і 39-річної Кім Кардаш’ян прикрасили сторінки книги про моду Карін Ройтфельд CR Fashion Book. В об'єктиві модних фотографів Мерта Аласа і Маркуса Піггота діви з'явилися в шкіряних байкерських куртках і зачісках "вулик" в стилі 60-х.

"Концепція фотосесії - представити співачку, супермодель і бізнесвумен безстрашною бандою фантазійних байкерів, які борються за права і справи, близькі їхнім серцям", пише видання People. Тріо знаменитостей в інтерв'ю для книги розповіли про свою роботу, а також про те, як їхні прагнення змінилися з приходом слави.

Шер зізналася, що ніколи не думала, що в 73 роки все ще буде настільки популярною: "Тепер, коли я виходжу на сцену, я бачу таких різних людей: дійсно старі люди поруч з маленькими дітьми. Це щось особливе. Я знаю, що все ще роблю їх щасливими, і це мій подарунок. Я все ще можу зробити шоу. Це може бути не так класно, як п'ять років тому, але все одно до біса добре".

Серце красуні Ріти Ори знову самотнє 

«Шер, Наомі, Кім. Три ікони, які ніколи раніше не зустрічалися, об'єднуються в 16-му номері CR Fashion Book, присвяченому силі. Ці три діячки культури утворюють ідеальну банду фентезі-байкерів та розповідають про те, як можна використовувати владу, свій голос і платформи, щоб відстоювати інтереси потребуючих допомоги людей, спільнот і ситуацій, які розтопили їх серця», - описує свій новий номер редакція глянцю.