Фінн Вулфорд в образі рок-зірки 80-х в фотосесії для Mastermind Magazine

Автор
1412
Фінн Вулфорд в образі рок-зірки 80-х в фотосесії для Mastermind Magazine

Актор прикрасив обкладинку видання і викликав захват шанувальників.

Зірка серіалу "Дуже дивні справи" Фінн Вулфорд став героєм нового випуску Mastermind Magazine і знявся в фотосесії, примірявши рокерський образ в стилі 1980-х. Зйомка пройшла на цьому тижні, журнал вийде вже в п'ятницю.

В інтерв'ю виданню Фінн розповів про досвід головній ролі в майбутньому фільмі "Мисливці за привидами: Спадкоємці".

На своїй сторінці в Instagram Фінн розмістив пару нових знімків і залишив подяки креативному директору журналу за створення обкладинки з його фотографією, а також всій знімальній групі.

"Пару тижнів тому я дозволив собі нарешті усвідомити: боже мій, я знімаюся в "Мисливці за привидами"! Це просто приголомшливо, як ніби знімаєш сімейний фільм у дворі свого будинку, тільки з талановитими професіоналами. І з такою ж любов'ю," - написав актор у мікроблозі.

У ексдружини Вайнштейна тепер новий бойфренд

Шанувальники Фінна відзначають, що в цьому образі він виглядає дуже гармонійно. На знімках Вулфорд позує в шкіряних штанях і куртці, ковбойських чоботях і чорної сорочці, розшитій бісером. "Неймовірно красивий і сексуальний", "Він би міг зіграти молодого Фредді Меркьюрі", "Побачила нові фотки і захотілося його намалювати", "В свої 17 він виглядає настільки сексуально, що ж буде ще через пару років!" - пишуть в коментарях користувачі.