Даффі розповіла свою страшну таємницю

Автор
Даффі розповіла свою страшну таємницю

Співачка розповіла, що не хотіла висловлювати в музиці свій біль від зґвалтування.

35-річна володарка премії "Греммі" співачка Даффі зізналася в тому, що її викрали, накачали наркотиками і зґвалтували. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

"Будь ласка, повірте - зараз я ОК і в безпеці. Мене утримували проти волі, ґвалтували і накачали наркотиками", - розповіла вона.

"Звичайно, я вижила. Мені потрібен час, щоб відновитися. Про це не легко розповідати. Але зараз я можу сказати, що після тисяч і тисяч днів, які я присвятила спробам знову відчути сонячне світло в моєму серці, сонце все ж засяяло", - написала вона.

Даффі зазначила, що їй знадобилося багато часу, щоб зізнатися і розповісти про цей випадок. Протягом найближчих днів вона випустить інтерв'ю, в якому розповість подробиці зґвалтування.

"Багато хто з вас дивується, що трапилося зі мною, куди я пропала і чому. Зі мною зв'язався журналіст, він знайшов спосіб вийти зі мною на зв'язок, і я все йому розповіла минулого літа", - додала вона.

Також співачка розповіла, що не хотіла висловлювати свій біль в музиці.

Принц Гаррі попросив звертатися до нього без королівського титулу

"Я не хотіла показувати світові сум в моїх очах. Я запитувала себе: як я можу співати з глибини серця, якщо воно розбите?" – розповіла володарка премії "Греммі".