Репер Серьога викрав дітей у колишньої дружини

Автор
1167
Репер Серьога викрав дітей у колишньої дружини

Ексдружина відомого реп-виконавця Серьоги Поліна Ололо заявила, що співак забрав у неї дітей і не дозволяє їм бачитися та розмовляти по телефону.

За словами Поліни Ололо, телефони її синів вже місяць вимкнені. Жінка зізналася, що її екскоханий забрав дітей, народжених у спільному шлюбі, та приховує їх. Подробиці вона розповіла сайту ТСН.ua.

Колишня дружина репера заявила, що Сергій активно відвідує телепрограми та розповідає, що виховує дітей самостійно. Проте насправді артист забрав синів від матері після 10 років проживання з нею.

Дітей я не бачу, не чую, і всім наближеним до їхнього життя заборонений будь-який контакт зі мною, – поділилася Поліна.

На своїй сторінці в інстаграмі вона опублікувала пост, в якому розповіла всю правду про життя з Сергієм Пархоменком та зізналася, що діти боялися батька.

Піддавалися жорстким покаранням, стояли на гречці, принижувалися в громадських місцях (все це я пишу зі слів дітей).

Психічний стан мого молодшого сина погіршився, він став схильний до істерик. Протягом цього часу, дітей могли залишати одних в закритому будинку на ніч або на вихідних.

Супрун розповіла про користь та шкоду кави

Старший син годував середнього, оскільки, в 9 років він був непристосований до приготування їжі. За гігієною дітей також стежать дуже погано, тому що немає належного догляду за ними, – розповіла жінка.