Що стало з зірками 90-х років популярного шоу "Каламбур" (Фото)

Автор
1074
Що стало з зірками 90-х років популярного шоу "Каламбур" (Фото)

"Каламбур" - знамениті відео-комікси, які в дев'яностих знав кожен. Герої "Села дурнів", "Крутого піке" і "Великого капуту" тоді були справжніми зірками.

Але що ж стало з ними зараз? У цьому матеріалі ми вирішили розповісти вам, як актори відомої багатосерійної комедії живуть через багато років.

Почнемо з Юрія Стицковського.

Колись він грав головного пілота в "Крутому піке", командира в "Залізному капуті" і мотоцикліста в сценах у барі. Зараз же Юрій пішов у підпілля. Якийсь час він пробував себе в ролі сценариста та актора інших жанрів, але ці спроби так і не завершилися успіхом. Про особисте життя Юрія відомо не багато, але дещо все-таки привернуло увагу громадськості - якийсь час актор був одружений з Евеліною Бледенс. Але через всього пару років цей шлюб розпався, після чого Стицковський одружився на виконавчому продюсера "Каламбуру" Ірині, зараз вони виховують сина.

Олексій Агопьян.

Він став відомий після своїх ролей другого пілота "Крутого піке", бармена, плюшевого ведмедя "Села дурнів" і лейтенанта "Великого капуту". Після "Каламбуру" він якийсь час грав в "Маскі-шоу" і програмі "Смішніше, ніж кролики". Також Олексію дісталася роль в одній із серій відомого російського серіалу "Інтерни". Агопьян домігся справжнього акторського успіху після ролі в серіалі "Таємнича пристрасть" і фільмі "Одеса-мама". Що стосується особистого життя, про нього актор особливо не поширюється. Відомо тільки, що у нього є дружина, а ось про дітей поки ніякої інформації немає.

Вадим Набоков.

Запам'ятався глядачам в образі незграбного клоуна "Каламбуру". Цікаво, що у нього немає ніякої акторської освіти. Майстерності клоунади Вадим навчався сам, і це принесло свої плоди. Але з часів відео-коміксів Набоков так і не отримував більше ніяких великих ролей. Він іноді грає в театрі і живе зі своєю колегою по знімальному майданчику, клоунесою Тетяною Івановою.

Тетяна Іванова. 

Разом зі своїм чоловіком періодично гастролює з шоу, яке до цих пір носить назву "Каламбур". Пара виховує двох дітей. Ну а акторська кар'єра Тетяни поки не зрушила зі старою точки.

Оля Полякова займе крісло судді шоу "Розсміши коміка"

Сергій Гладков.

Він же Міс Бурпл в "Крутому піке" і мужик з "Села дурнів", колись був одним зі сценаристів "Каламбуру". Після закінчення шоу він продовжив працювати в цій сфері, і навіть спробував себе в ролі сценариста-мультиплікатора - створив 60-серійний мультик під назвою "S. O. S.". А ось інших великих робіт у Сергія поки не було. Кажуть, що Гладков давно одружений і виховує двох дітей, але сам артист цю інформацію не обговорює.