Даша Астаф'єва засвітила пружні сідниці в сексуальному вбранні

Автор
538
Даша Астаф'єва засвітила пружні сідниці в сексуальному вбранні

Співачка Даша Астаф'єва вкотре довела, що є секс-символом українського шоу-бізнесу.

Еротичні кадри артистка опублікувала на інстаграм-сторінці. Даша Астаф'єва залюбки позувала на фоні балконних дверей, одягнувши сексуальне смугасте боді. Вбрання мало крій бікіні, відтак всі прихильники могли побачити на фото пружні та оголені сідниці зірки.

Відомо, що фото Даша Астаф'єва зробила під час поїздки до Львова. Артистка обрала один з найрозкішніших готелів міста, де влаштувала еротичну зйомку. Автором світлин виступила відома фотограф і фешн-експерт "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк.

А вже у дописі Даша Астаф'єва поділилась роздумами щодо пошуків чоловіка. І хоч артистка щаслива у стосунках з бізнесменом Артемом Кімом, з прихильниками вона відверто поділилась своїми думками щодо впливу дитинства на вибір коханого.

Катя Осадча вразила схожістю з мамою у її ювілей

"Жінки, обділені увагою батька, назавжди залишаються істотою, з перебитим хребтом. Самотніми всередині. Біжать нескінченною дорогою в пошуках тата в кожному новому чоловікові. У кожному, хто посміхнеться її злому світу. Щастя – вирішити це за життя батька", – розповіла Даша Астаф'єва.