Вагітна Софі Тернер підкреслила округлий живіт красивим вбранням

Автор
1103
Вагітна Софі Тернер підкреслила округлий живіт красивим вбранням

Софі Тернер разом з чоловіком американським співаком Джо Джонасом чекає на появу первістка.

Зараз майбутня матуся вирішила не обтяжувати себе світськими заходами та червоними доріжками. Всі виходи у світ вона здійснює разом з коханим Джо Джонасом. Їхні прогулянки у Західному Голлівуді не залишаються без уваги світової преси.

Так, впродовж двох останніх днів папараці вдалося сфотографувати Софі Тернер, якій вже досить складно приховати вагітність навіть за об'ємними вбраннями. Для обіду з чоловіком вона обрала зручний буденний образ. На ній синій джинсовий комбінезон на бретельках, який акторка поєднала з білим топом з масивним принтом. Звичні високі підбори вона замінила світлими кросівками.

Серед аксесуарів – чорний клатч, сонцезахисні окуляри та золотий годинник. Під час прогулянки Софі Тернер постала з денним макіяжем, залишивши волосся розпущеним. Аутфіт зірки гармоніював з образом чоловіка, який обрав світлі джинси, чорну футболку та темно-зелений джемпер.

Тома Круза відправили на карантин через підозру на коронавірус

Варто наголосити, що попередня поява Софі Торнер стала не менш сміливою. Вона прогулювалася Лос-Анджелесом у картатій мінісукні 60-х років та трендових високих чоботах марки Vagabond білого кольору. Яскравий образ вона доповнила пухнастою сумкою. Такий вибір зірки лише підкреслив її округлий живіт, який промовисто підтвердив її першу вагітність.