Jerry Heil розкрила подробиці стосунків з чоловіками

Автор
563
Jerry Heil розкрила подробиці стосунків з чоловіками

Українська співачка Jerry Heil дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній в YouTube-передачі Екзамен.

24-річна Яна Шемаєва (справжнє ім'я співачки) розповіла про веганство, нацвідбір на Євробачення і особисте життя.

Так, в інтерв'ю Яна зізналася, що незвичайний образ для виступів на нацвідборі на Євробачення вона придумала зі своїм стилістом, але в житті вона також вважає за краще носити незвичайний одяг. Jerry сказала, що не засмучена програшем на конкурсі і навіть прислухається до критики у свій бік від підписників.

Найбільш відверто Шемаєва розповіла про своє особисте життя. За зізнанням співачки, з мамою у неї хороші стосунки, але трапляються і сварки — одного разу дівчина навіть втекла з дому. Мама Jerry Heil добре співає, і артистка мріє заспівати з нею дуетом.

Також Jerry Heil зізналася, що за 24 роки у неї жодного разу не було серйозних стосунків — востаннє вона зустрічалася з хлопцем три роки тому, а стосунки тривали всього кілька місяців.

"Я досі не вмію приймати чоловічу увагу. Я закриваюся, не можу відчути себе сексі (…) У мами з татом складні стосунки. І вона теж не вміє приймати від нього увагу. Я спостерігаю зараз: він їй каже "Я тебе люблю“, а у мами реакція "Та йди ти", навіть якщо жартівливо. У мене не склалася модель того, що таке гарні стосунки. Іноді здається, що я зламана", — розповіла співачка.

"Мені дуже хочеться комусь подарувати тепло. Водночас, коли я відчуваю до себе симпатію, я починаю віддалятися, навіть якщо ця людина мені подобалася", — зізналася Яна.

Вона сказала, що у неї ніколи не було близькості з чоловіком, оскільки вона не бачить в цьому сенсу, якщо стосунки не будуть продовжуватися.

"Ти підпускала до себе чоловіків фізично?" — звернулася з відвертим запитанням до співачки Єфросиніна.

У відповідь зірка зізналася, що у неї ніколи не було сексу.

Девід Бекхем розкрив подробиці стосунків з дружиною Вікторією

"Ні. Якраз на цьому моменті, коли я розуміла, що все, ось зараз це станеться, я лякалася. І ще не було відчуття, що це та людина, з якою б хотілося. У мене завжди було якесь таке відчуття, що якщо ти не відчуваєш з людиною майбутнього, який сенс? Заради чого?" - зізналася вона.