Донька Стівена Спілберга, Мікаела побила свого бойфренда

Автор
989
Донька Стівена Спілберга, Мікаела побила свого бойфренда

23-річна Мікаела Спілберг поранила чоловіка під час сварки.

23-річна дочка Стівена Спілберга Мікаела була арештована і поміщена у в'язницю міста Нешвілл через домашнє насильство, повідомляє видання Time. Згідно зі свідченнями, рано вранці 29 лютого Спілберг і її хлопець посварилися після повернення з бару. Після того, як потерпілий зробив "грубий коментар" стосовно дівчини, вона почала кидати в нього предмети, поранивши його руку і зап'ястя.

По завершенні 12-годинного затримання Мікаелу Спілберг звільнили під заставу в $ 1000, а судове засідання у її справі призначили на 9 березня.

Інцидент стався менш ніж через 2 тижні після того, як дівчина оголосила, що знімає сольні секс-відео і збирається стати танцівницею в Нешвіллі. В інтерв'ю таблоїду The Sun вона розповіла, що живе з 50-річним нареченим Чаком Панкоу - гравцем в дартс. Також Мікаела підкреслила, що з поваги до другої половинки не зніматиметься в порно з іншими людьми.

Померла зірка "Району Мелроуз" Клодетт Невінс

Мікаела - прийомна дочка Спілберга і його дружини Кейт Кепшоу. У дитинстві вона стала жертвою насильства, внаслідок якого страждала від тривожності, біполярного розладу і алкоголізму, який "ледь її не згубив".