Влад Дарвін поділився подробиця сімейного життя (Фото)

Автор
Влад Дарвін поділився подробиця сімейного життя (Фото)

Влад Дарвін показав шрами на грудях від нігтів запальної дружини.

Популярний український співак та продюсер Влад Дарвін декілька місяців тому одружився.

Влад Дарвін побрався з вірменською співачкою Христиною Марті в листопаді минулого року. Днями вони повернулися з весільної подорожі та в інтерв'ю ведучій Соломії Вітвіцькій для її телеграм-каналу "Особливе з Соломією" артист зізнався, що їхні з Христиною сварки не минають безслідно.

Зіркове подружжя Влада та Христини є досить емоційним, про що свідчать шрами на грудях чоловіка після сварок. Як зазначає виконавець, суперечки бувають часто і навіть показав свої шрами на грудях – сліди нігтів запальної дружини. За що були конфлікти молодята не пам'ятають, проте миритися завжди першим іде Влад.

Засмаглі, щасливі і закохані! Хай так буде завжди! Бо де любляться, там і чубляться – давня українська приказка,
– написала під відео Соломія. 

Христина також розповіла, що коханий записав її одразу у два тренажерні зали та слідкує, щоб вона не пропускала тренувань.

Через коронавірус радять не цілувати в щічку під час привітання

Що відомо про шлюб Влада та Христини?

Український співак і продюсер Влад Дарвін та джазова виконавиця з Вірменії Христина Марті познайомилися під час одного із концертів. Влад та його обраниця одружилися в листопаді 2019 року. Вінчання відбулося за українським звичаєм у тихому сімейному колі. А от саме весілля було досить незвичайним. Закохані наважилися на експеримент та провели його у тайському стилі.