Є підозри, що Тіна Кароль вагітна від Балана

Автор
2017
Є підозри, що Тіна Кароль вагітна від Балана

Українська співачка розбурхала шанувальників фото, на якому помітний кругленький живіт.

Популярну українську співачку і тренера шоу «Голос країни» Тіну Кароль пильні фанати запідозрили у вагітності.

На нових кадрах із зіркою був помічений кругленький животик, який вона соромливо прикрила руками, щоб приховати від публіки. Крім того, Кароль вибрала ще й світловідбиваюче сукню, що робить її візуально стрункішою.

Варто відзначити, що якщо Тіна дійсно в положенні, то буде вже її друга вагітність. Так як вона виховує сина Веніаміна від шлюбу з продюсером Євгеном Огіром , який раптово пішов з життя - «згорів» від онкології.

З тих пір Кароль не бачили ні з одним чоловіком. Лише останнім часом діва почала виходити з трауру і загравати з молдавським співаком Даном Баланом , теж тренером «Голосу». Поздее парі приписали роман.

Тіна Кароль вразила прихильників новим чуттєвим фото (Фото)

«Роман, звичайно .. Роман, написаний рукою генія», - підтвердив чутки про взаємини зі співачкою Дан в інтерв'ю Каті Осадчій.

Саме тому передбачуваним батьком дитини Тіни Кароль вважають Дана Балана. Адже після стількох спільних романтичних моментів це було б логічним продовженням їх відносин. Та й сам виконавець не раз натякав української красуні про те, що хотів би від неї дітей, даруючи різні милі подарунки та букети.