Американського актора Тімоті Хаттона звинуватили в згвалтуванні

Автор
662
Американського актора Тімоті Хаттона звинуватили в згвалтуванні

Тімоті Хаттон серйозно налаштований очистити своє ім'я. Він уже звернувся в ФБР і збирається подати позови за наклеп.

50-річна жінка звинуватила американського актора і режисера Тімоті Хаттона в згвалтуванні. За словами Сери Джонстон, інцидент стався в Ванкувері (Канада), коли їй було 14 років, пише Page Six. Оскільки в кримінальному праві Канади щодо згвалтувань немає терміну давності, поліції доведеться провести розслідування.

Джонстон, яка вперше повідомила про згвалтування в 2019 році, розповіла виданню BuzzFeed, що познайомилася з Хаттоном в 1983 році в одному з ресторанів Ванкувера. 23-річний актор, який трьома роками раніше отримав "Оскар" за роль у фільмі "Прості люди", запросив її в свій готельний номер, де напоїв алкоголем і згвалтував разом з одним із своїх приятелів. У 1983 році вік сексуальної згоди в Канаді становив 14 років (сьогодні - 16), тому ванкуверське відділення поліції не поспішає з розслідуванням: його обіцяли почати після надходження відповідного рапорту.

Адвокати Хаттона стверджують, що Джонстон звернулася до поліцейських лише після спроби досягти з актором фінансової угоди в $ 1,5 млн. "За останні два роки жінка намагалася вимагати у Тіма мільйони доларів. Стаття була опублікована тільки після невдалих спроб вимагання", - йдеться в їхній заяві.

Після публікації статті Хаттон звернувся в ФБР і має намір подати позов про наклеп, щоб очистити своє ім'я і притягнути до відповідальності BuzzFeed і Серу Джонстон. Сама Джонстон стверджує, що Хаттон пропонував їй за мовчання $ 135 тис., але вона відмовилася від угоди.

Основні секрети поведінки для справжніх леді

В останні роки Тімоті Хаттон знімався у фільмах і серіалах "Привиди будинку на пагорбі", "Як уникнути покарання за вбивство", "Гарний хлопчик", "Всі гроші світу".