Оприлюднили "скромний" бюджет весілля Хоакіна Фенікса і Руні Мари

Автор
655
Оприлюднили "скромний" бюджет весілля Хоакіна Фенікса і Руні Мари

Залишається тільки гадати, чим будуть пригощати за $2 млн. нечисленних гостей.

Сама, безумовно, знаменита сімейна пара веганів в світі і Руні Мара нарешті вирішили відіграти весілля. Пропозиція руки і серця своїй коханій володар «Оскара» за роль Джокера зробив ще в минулому році, однак, швидше за все, організації по-справжньому урочистої церемонії заважала професійна зайнятість.

А про те, що вона, весільна церемонія, буде дійсно урочиста, каже сума витрат, яку закохані, згідно з повідомленням інсайдерів, готуються витратити на весілля - $2 млн. З огляду на, що на весілля планується запросити всього 50 гостей (Фенікс і Мара взагалі люблять усамітнення) , витрати на кожного складуть $40 тис. Тут залишається тільки гадати, на що піде ця значна сума.

Зрозуміло, що страви будуть виключно веганські - адже завдяки невтомній діяльності Фенікса на захист тварин, про що він говорив і у своїй промові при отриманні призу Американської кіноакадемії, веганські стіл накрили навіть на одній з традиційних «оскарівських» вечірок.

Та й місце для заходу планується вибрати (у всякому разі, поки) цілком доступне - десь в Каліфорнії на океанському узбережжі. Тобто гостей не треба буде доставляти кудись дорогими ексклюзивними рейсами, як це іноді буває на подібного роду заходах.

Новина про карантин Тома Круза через коронавірус виявилась фейком

Так що, як і належить в хорошому фільмі, залишається інтрига, на що ж планується витратити таку суму. Невже, наприклад, веганські страви настільки дороги? І якщо так, як можна пропагувати перехід на них тим, хто не досягає рівня заробітків голлівудських зірок і їх гостей? Втім, можна не сумніватися, що коли весілля відбудеться, преса дасть про нього докладний звіт, і заінтриговані фантаи пари про все дізнаються. Адже за ступенем піар-уваги Хоакін Фенікс сьогодні займає в Голлівуді одне з провідних місць.