Макс Барських знявся для чоловічого глянцю Playboy

Автор
727
Макс Барських знявся для чоловічого глянцю Playboy

Популярний співак Макс Барських став головним героєм свіжого номера українського чоловічого глянцю Playboy.

Зокрема, 29-річний артист з Херсона прикрасив відразу дві обкладинки спеціального випуску How to Be a Man, запрошеним редактором якого став український кліпмейкер Алан Бадоєв.

На сторінках чоловічого журналу з'явилася нова фотосесія з Барських, який позував фотографу Дмитру Комісаренко в стильних образах з нових колекцій преміальних брендів.

Крім того, в новому номері з'явилося інтерв'ю, в якому співак розповів про те, як заробив свій перший мільйон:

"Великі гроші прийшли досить давно, з моменту успіху альбому Тумани. Протягом багатьох років гроші постійно перебували в обороті. Я весь час вкладав кошти, щоб отримувати максимальні можливості для свого продукту, покращувати його у всіх можливих напрямках. І як результат, це дало ще більше капіталу.

Але саме усвідомлення наявності суми з шістьма нулями прийшло відносно недавно, з тих самих пір, як з'явилася можливість зайнятися своїм побутом: купити ту квартиру, яку я хочу, мати ту машину, яку я хочу, забезпечувати моїх родичів так, як мені б хотілося. Адже насправді мільйон обчислюється не папірцями, а можливостями.

Чим можна більш корисним замінити каву

Дуже часто за мільйон можна купити річ, еквівалентну цій сумі, а іноді ти можеш зробити щасливішим трохи більше людей, ніж самого себе. І ось в цьому і криється основна цінність заповітної суми, про яку мріють з самого дитинства", - розповів співак.