Софі Тернер розкрила подробиці стосунків з чоловіком Джо Джонасом (Фото)

Автор
600
Софі Тернер розкрила подробиці стосунків з чоловіком Джо Джонасом (Фото)

Британська акторка позувала для обкладинки журналу ELLE та розсекретила історію знайомства з чоловіком Джо Джонасом.

Поки весь світ обговорює вагітність зірки телесеріалу "Гра престолів", Софі Тернер відмовляється підтверджувати чутки та ділиться ексклюзивними подробицями особистого життя.

З середини лютого ім'я Софі Тернер не сходить з заголовків ЗМІ у всьому світі, незважаючи на те, що акторка давно не здійснює публічних виходів на світських заходах. І поки громадськість з нетерпінням чекає на ймовірне поповнення у зірковій родині, вона привідкрила завісу таємничості подружнього життя. 

Софі Терненр знялась для квітневої обкладинки престижного глянцю ELLE. Знаменитість приміряла кілька запаморочливих образів від французького дому моди Louis Vuitton, співпрацюючи з його креативним директором Ніколя Гескьєр. Вона позувала як у легких повітряних сукнях, так і в зухвалому міді та строгих ділових костюмах. 

Проте зйомка для журналу дала резонансний привід для обговорення не лише у фешн-індустрії, а й для преси. У відвертому інтерв'ю акторка розповіла про те, як зароджувалися їхні стосунки з чоловіком Джо Джонасом. Американський співак підкорив прихильниць у всьому світі, проте Софі Тернер не входила до числа його фанаток. Вона недолюблювала самородків гурт Jonas Brothers, адже, на її думку, саме вони винні у розпаді її улюбленого гурту Busted. 

Тоді Jonas Brothers зробили кавер на цю пісню (сингл Year 3000 – ред.), і їх версія стала дуже популярною. А Busted розпалися. Ми думали, що все це було з вини Jonas Brothers. Тому ми ненавиділи їх, – пояснила акторка. 

Їхнє знайомство ініціював сам Джо Джонас, який написав Софі першим і запросив на побачення. Проте молода акторка не надто раділа такому доленосному збігу обстави, адже вважала співака самозакоханим. Проте на побачення з майбутнім чоловіком її вмовили саме друзі.

Перша зустріч пари пройшла в одному з барів міста Камден. Дівчина боялася, що Джо Джонас прийде з охороною чи й взагалі виявиться фейком, тому вона заручилася підтримкою всіх своїх друзів чоловічої статі. Відчувши себе в безпеці, вона чудово провела час з виконавцем і, здається, закохалася. 

Наталя Водянова розповіла про майбутнє весілля

Ми розмовляли годинами. І мені не було нудно. Це не було надумано. Це не були світські розмови – це було так легко. І незабаром ми стали нерозлучні. І я поїхала з ним в тур, – зізнається зірка. 

Нагадаємо, що Софі Тернер одружилася з 30-річним Джо Джонасом у Лас-Вегасі в травні 2019 року, а другу церемонію молодята провели через місяць у Франції.