Зірка "Оповіді служниці" Елізабет Мосс спростувала чутки про роман із Томом Крузом

Автор
538
Зірка "Оповіді служниці" Елізабет Мосс спростувала чутки про роман із Томом Крузом

Елізабет Мосс і Тома Круза зібралися одружити, оскільки обидва вони є послідовниками Церкви саєнтологів.

Елізабет Мосс, яка зіграла головну роль в серіалі "Оповідь служниці", відповіла на чутки про стосунки з Томом Крузом. Ведучий ток-шоу "Дивись, що трапилося в прямому ефірі" Енді Коен запитав, як вона відреагувала на новини про свої заручини, і та зізналася, що подібні розмови її "дійсно збентежили".

"Я отримала безліч повідомлень, в яких люди писали: "Чому ти нам не сказала?" Це дійсно здивувало моїх друзів, але в основному вони жартували, бо знали, що це, очевидно, неправда", - сказала 37-річна Мосс.

Ситуація ускладнилася, коли один з таблоїдів надрукував фото Тома і загадкової незнайомки на обкладинці з кричущим заголовком: "Перший поцілунок з часів Кеті [Холмс]". Побачивши потилицю блондинки, якій приписали її ім'я, Елізабет запротестувала: "У мене ніколи не було такої зачіски. Я ніколи не укладаю так волосся. Це явно не я".

Елдіс Ходж, колега Мосс по фільму "Людина-невидимка", пожартував, що якщо люди придумують, за кого ти виходиш заміж, це явно успіх. "Спасибі! Я прийму це", - розсміялася актриса.

Подружжя Бекхемів привітали сина з днем народження (Фото)

Стосунки Елізабет Мосс і 57-річного Тома Круза стали мусувати в жовтій пресі, оскільки обидва вони є відкритими послідовниками саєнтології.