Соліста Rammstein помітили в одному з київських закладів

Автор
Соліста Rammstein помітили в одному з київських закладів

6 березня, фронтмен німецького метал-гурту Rammstein дасть гучний концерт у Києві.

Минув майже рік, відколи дует Lindemann дебютував зі своєю шоу-програмою в Києві. Українські меломани зможуть насолодитися хітами вже завтра, 6 березня. Тілль Ліндеманн та Петер Тегтгрен презентують треки із нового альбому F&M, який став другою роботою метал-проєкту Lindemann.

На появу музикантів в Україні з нетерпінням чекали меломани. Проте Тілль Ліндеманна дає змогу фанам побачити його не лише під час концерту, а й на вулицях столиці. В інстаграмі шириться відео, зняте столичним фотографом.

Хлопцеві пощастило особисто побачити виконавця без звичних концертних образів. Тілль Ліндеманн насолоджувався обідом в одному з київських кафе мережі "Компот", з'явившись публічно у буденному образі.

Кім Кардашян відвідала Білий дім у компанії колишніх ув'язнених жінок

Що відомо про Lindemann?

Учасники успішного проєкту Тілль Ліндеманн і Петер Тегтгрен були знайомі ще з початку 2000-их, однак тільки 6 років тому музиканти вирішили у колаборації створити нові пісні. За словами соліста гурту Pain, німецький колега завжди проявляв цікавість до його творчості, тому пропозиція про створення дуету одразу ж отримала схвалення. Бажання створити щось нове об'єднало Тілля і Петера в дует. Дебютний альбом Lindemann під назвою Skills in Pills вийшов у 2015 році.