Меган Маркл вперше після "мегзиту" здійснила публічний вихід

Автор
608
Меган Маркл вперше після "мегзиту" здійснила публічний вихід

Вже в останній день березня 2020 року принц Гаррі та Меган Маркл офіційно перестануть представляти британську монархію.

Ввечері 5 березня подружжя відвідало щорічну церемонію нагородження преміями Endeavour Fund Awards, що відбулась у Лондоні. Нагороди створені для підтримки ветеранів, які відновлюють здоров'я після бойових травм та беруть участь у спортивних змаганнях, зокрема, знаменитих "Іграх нескорених". Для принца Гаррі цей захід був особливим, адже він упродовж багатьох років підтримує ініціативи ветеранів.

Вони показують силу, яка відіграє велику роль у спорті, та авантюрний виклик у відновленні. Але найбільше – шанс знову стати частиною команди, намагаючись досягти немислимих результатів. Ви, хлопці, продовжуєте вражати, надихати та кидати виклик, щоб змінити життя після травми,– зазначив принц Гаррі на церемонії.

Не менш особливим вихід став і для Меган Маркл. Це вперше після переїзду до Канади та оголошення про складання королівських обов'язків вона вийшла на публіку. Ефектності кадрам додавав проливний дощ, який був у Лондоні.

Для урочистої події принц Гаррі підібрав класичний синій костюм, який поєднав із сорочкою та краваткою. Водночас Меган Маркл красувалась поряд з чоловіком у приталеній сукні бірюзового кольору. Вбрання герцогиня Сассекська обрала із колекції Victoria Beckham, а її вартість становить понад 30 тисяч гривень. Образ модниця завершила туфлями-човниками від Manolo Blahnik і клатчем від Stella McCartney.

Цікаво, що Меган Маркл вирішила не робити звичної укладки волосся, а цього разу надала перевагу хвосту. Ймовірно, саме ця зачіска набуде шаленої популярності у 2020 році.

Кім Кардашян відвідала Білий дім у компанії колишніх ув'язнених жінок

Очікується, що до кінця місяця принц Гаррі та Меган Маркл також відвідають Mountbatten Music Festival та церковну службу у Вестмінстерському абатстві. Окрім цього, Гаррі вирішив записати з Джоном Бон Джові спільну пісню, яка буде створена на підтримку його масштабного проєкту Invictus Games.