Орландо Блум та Кеті Перрі відмінили весілля через епідемію коронавірусу

Автор
621
Орландо Блум та Кеті Перрі відмінили весілля через епідемію коронавірусу

Знаменита американська виконавиця Кеті Перрі та британський актор Орландо Блум 14 лютого відзначили першу річницю заручин.

Пара активно готувалася до весілля, яке мало відбутися в липні цього року, проте через епідемію коронавірусу його довелося перенести.

Вчора, 5 березня, 35-річна Кеті Перрі презентувала кліп на пісню Never Worn White, в якому заявила про свою вагітність Кеті Перрі вперше стане мамою . Вона та її наречений Орландо Блум мали побратися влітку, проте коронавірус змусив закоханих відмінити свої плани та перенести весілля. Про це йдеться у виданні People з посиланням на інсайдера.

Урочиста весільна церемонія повинна була відбутися в липні у Японії. Кеті Перрі має особливі почуття до цієї країни. Виконавиця обожнює японську культуру і неодноразово знімала там кліпи. Артистка дуже переймалася через те, що піде до вівтаря в особливому стані. Але її плани не справдилися, оскільки Японія є одним із найнебезпечнішим регіонів, де шириться коронавірус.

У них все було готово. На весіллі очікувалося 150 гостей. Кеті була дуже схвильована тим фактом, що вона йтиме до вівтаря вагітною. Вони обидва були в такому захваті, що нарешті всі деталі весілля улагоджені, але їм довелося все призупинити через коронавірус, – розповів інсайдер.

Ірина Федишин відверто розповіла про своє дитинство

Зазначимо, станом на 6 березня кількість інфікованих коронавірусом становить 98 698 осіб, з яких видужали 55 444 людини, а померли – 3 383. Окрім Китаю, звідки почалася епідемія вірусом, цю хворобу зафіксували у більш, ніж 50 країнах світу. Найбільше інфікованих є в Південній Кореї, Італії та Ірані. 3 березня зафіксували перший випадок коронавірусу в Україні.