Мішель Андраде презентувала нову пісню (Відео)

Автор
1227
Мішель Андраде презентувала нову пісню (Відео)

Знаменита українська співачка болівійського походження Мішель Андраде продовжує активно працювати над розвитком своєї кар'єри.

Виконавиця презентувала нову пісню Proud та показала архівне фото з дитинства.

21-річна виконавиця Мішель Андраде досягнула шаленого успіху в українському шоу-бізнесі. Її хіти лунають у різних куточках країни. Сьогодні, 6 березня, зірка опублікувала на своїй сторінці в інстаграмі фото, де вона позує маленькою. Також на офіційному ютуб-каналі артистка презентувала нову пісню Proud.

На світлині Мішель зображена в милій сукні темно-синього кольору в білий горошок. На голові в дівчинки дитяча пов'язка. Андраде зачарувала прихильників кадром з дитинства.

У підписі під відео до треку Proud знаменитість зазначила, що вона поділяє своє життя на періоди. В 13 років переїхала з Болівії в Україну і відчувала себе чужою. Не знала мови, розмовляла з акцентом, писала з помилками, багато чого не розуміла, але соромилася про це говорити та заявляти про себе. За словами співачки, зараз настав переломний період.

Три чоловічих знаки Зодіаку, про які мріють знаки дівчата

Я розумію, що змінилася. Хочу по-іншому відчувати свою музику, своє життя, саму себе. Зараз я вчуся приймати свої недоліки, відкриватися світу, експериментую із зовнішністю, шукаю себе, свій стиль і музику. І тільки віра в себе та підтримках рідних людей та команди допомагає мені щодня пишатися собою! – зізналася Мішель.