Єва Мендес розповіла, чому не публікує в мережі фото з Райаном Гослінгом

Автор
524
Єва Мендес розповіла, чому не публікує в мережі фото з Райаном Гослінгом

Американська актриса Єва Мендес веде активне життя в соціальних мережах, публікуючи в Instagram свої нові фото і спілкуючись з фанами в коментарях до них.

46-річна зірка, яка вважає за краще не поширюватися на тему свого сімейного життя з голлівудським актором Райаном Гослінгом і їх двома дітьми, розповіла фоловерам, чому не ділиться особистими знімками, обмежуючись публікацією виключно своїх фото.

У коментарях до знімка з Мендес один з шанувальників актриси зазначив, що хотів би бачити на її сторінці більше фото з Райаном Гослінгом та їхніми дітьми - доньками Есмеральдою і Амадою. У відповідь на побажання шанувальника актриса заявила, що її сімейне життя - не привід для обговорення в соціальних мережах.

«Я можу публікувати тільки відомі фото з Райаном або кадри, зроблені на публічних заходах і зйомках. Мій чоловік і мої діти - це дуже особисте. Це дуже важливо для мене і я сподіваюся на розуміння. Прекрасного вам дня. Посилаю вам свою любов», - написала актриса.

Незважаючи на небажання розкривати подробиці свого особистого життя, в свій день народження, 5 березня Мендес, все ж, опублікувала в Instagram рідкісне фото з особистого архіву. На ньому вона зображена, будучи маленькою дівчинкою. У підписі до знімка актриса звернулася до своєї мами, привітавши її зі своїм днем народження, а також зізналася, що була неслухняною дитиню.

Тіна Кунакі відверто розповіла про її найбільше кохання

«46 років тому я подарувала мамі Пекло, а вона подарувала мені життя. Я була поганою дитиною (ох, мама, прости!). І з тих пір намагаюся загладити свою провину перед тобою. Спасибі, що готуєш для мене мої улюблені страви: боби і рисовий пудинг. (Так, моя мама все ще балує мене!). Люблю тебе, мамо! І сьогодні я святкую твій день!», - написала Мендес.