Як пройшов перший випуск Холостяка-10

Автор
2266
Як пройшов перший випуск Холостяка-10

На першій церемонії троянд головний герой вибрав 16 красунь, які й стали учасницями шоу.

У п'ятницю, 6 березня, відбулася прем'єра десятого сезону романтичного реаліті Холостяк, героєм якого став пілот Макс Михайлюк. У першому випуску традиційно відбулася зустріч чоловіка з претендентками на його серце.

На вечірку приїхали 25 абсолютно різних дівчат, які намагалися вразити холостяка самими різними способами. Однак заповітні троянди отримали не всі. Макс вибрав 16 красунь, які й стали учасницями шоу.

Серед учасниць Холостяка-10 опинилися дві дівчини, які відомі любителям телевізійних проектів - це зірка реаліті "Екси" Лея Верич та учасниця вокального шоу "Х-фактор" Аліна Ляшук.

27-річна Лера Верич отримала троянду однією з перших, правда вручив її не Макс, а ведучий Холостяка Григорій Решетник. Дівчина вирішила обійти стандартні правила і записала для холостяка відеозвернення своєї матері. За словами мами, в її доньці чоловіки бачать тільки зовнішність. Тому жінка запропонувала Максу вручити троянду наосліп. Холостяк без сумнівів погодився.

24-річна Аліна Лящук прибула на шоу до появи холостяка. Дівчина захотіла зробити герою сюрприз, але вже після знайомства чоловіка з усіма дівчатами. В кінці вечора Аліна викликала героя на вулицю і заспівала для нього ніжну пісню.

Щоб сподобатися головному герою і стати учасницею Холостяка дівчата робили різні вчинки, в тому числі й дуже сміливі. Так, 21-річна Богданна наважилася роздягнути Макса вже при першому знайомстві. За професією дівчина - масажист-реабілітолог, тому скористалася своїми навичками.

23-річна гімнастка Дарина виконала ніжний танець з елементами акробатики, 25-річна Олена станцювала на пілоні, а 22-річна помічниця депутата Ольга нагодувала Макса рибою.

Також запам'яталося й ефектна поява деяких дівчат: Ольга з'явилася перед холостяком в образі ангела пристрасті, ще одна красуня вилізла з багажника, а яскрава діджей влаштувала світлове та музичне шоу. Всі ці дівчата змогли здивувати Макса, але ніхто з них троянду так і не отримав.

Привітання з 8 березня в прозі: гарні поздоровлення своїми словами

За результатами першої вечірки, шоу покинули 9 дівчат. А 16 красунь стали учасницями Холостяка-10 і продовжать знайомство з головним героєм шоу вже в наступному випуску, 13 березня.