Принц Гаррі та Джон Бон Джові записали пісню для "Ігор непереможних"

Автор
Принц Гаррі та Джон Бон Джові записали пісню для "Ігор непереможних"

Запис пісні для "Ігор непереможних" стало для принца Гаррі одним з останніх завдань на посаді старшого члена королівської родини.

У лютому принц Гаррі і Джон Бон Джові об'єдналися, щоб записати пісню для "Ігор непереможених-2020".

Через епідемію коронавірусу міжнародні змагання для ветеранів і військових з інвалідністю відклали до травня 2021 року, але результат колаборації Гаррі і американського рокера можна почути вже сьогодні.

Unbroken - нова версія пісні Бон Джові 2019 року. В її записі також брав участь хор "Ігор непереможених", в який входять поранені і хворі ветерани та обслуговуючий персонал Збройних сил Великої Британії.

Меган Маркл подарує свій голос документальному фільму від Disney

Співпраця з Бон Джові стало для принца Гаррі одним з останніх завдань на посаді старшого члена королівської родини. Разом з дружиною Меган Маркл він починає незалежне життя 31 березня.

Хоча Бон Джові спочатку написав трек для американського документального фільму To Be of Service про ветеранів з ПТСР, він вирішив використати цю пісню для "Ігор непереможених". Результатом роботи з Гаррі рокер залишився задоволений.

"Це було здорово. Він знав цю пісню - я відправив її йому в серпні, - сказав Бон Джові. - Було добре зібратися. Гаррі тримався приголомшливо. Він такий залучений в життя цих солдатів і їх історії. Звичайно, адже він був одним з них. Їм подобалося проводити разом час, вони могли бути відкритими і чесними. Вони розмовляли з ним, як з друзям. Відчувалося, що вони були частиною однієї команди".