Енріке Іглесіас вразив мережу чуттєвим відео з донечкою (Відео)

Автор
652
Енріке Іглесіас вразив мережу чуттєвим відео з донечкою (Відео)

Популярний співак Енріке Іглесіас вкотре довів, що є взірцевим татусем.

У мережі він опублікував чарівне відео, на якому видно його новонароджену доньку Мері.

Карантин допоміг не тільки втілити свої задуми, на яких бракувало часу, але й приділити більше часу рідним. Особливо насолоджуються цим знаменитості, які інколи місяцями гастролюють світом. Так, Енріке Іглесіас зачаровує прихильників кадрами зі своїми дітьми.

Зірковий татусь залюбки показав підписникам блогу милі танці з 2-місячною донечкою Мері. Цікаво, що для розваги він обрав трек не з власного репертуару, а знамениту пісню We are young від групи Fun. Ролик одразу ж став ледь не вірусним, адже всього за кілька годин його переглянули близько 3 мільйони разів. 

Про народження третьої дитини Енріке Іглесіас та Анна Курнікова не розповідали журналістам. Однак це за них зробив бран артиста Хуліо, який на початку лютого оголосив, що в його зіркових родичів з'явилась третя дитина. 

Після розкриття таємниці Енріке Іглесіас опублікував фото донечки Мері на інстаграм-сторінці, підтвердивши всі чутки. Досі знімок, зроблений у пологовому будинку, був єдиним кадром третьої дитини Енріке та Анни. Мабуть, саме тому новий ролик здобув таку шалену популярність. 

Співачка Даффі розкрила подробиці згвалтування

Окрім новонародженої Мері, Енріке Іглесіас та Анна Курнікова виховують 2-річних двійнят Ніколаса та Люсі. Кадри з дітьми зірковий татусь часто публікує у мережі, доводячи, що є чудовим батьком для своїх нащадків.