Вагітна Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок

Автор
635
Вагітна Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок

Цієї традиції завжди дотримується співачка Джамала.

21 травня українці святкують День вишиванки, який щорічно відзначається в третій четвер травня. У цей день прийнято вдягати вбрання з національним орнаментом, щоб підкреслити свою причетність до української культури. Цієї традиції завжди дотримується співачка Джамала.

На своїй сторінці в Instagram вагітна артистка похвалилася своєю міні-колекцією вишитих суконь. Кожен наряд, який показала Джа, виглядає розкішно і підкреслює жіночність своєї власниці.

"Ви знаєте, що я полюбляю експериментувати з вбранням. Вважаю, що немає жодних правил і нічого неможливого. Можна міксувати різні стилі, діставати речі зі старих скринь, одягати мамине, брендове чи ноунейм, трендове чи давно забуте. Але бувають ситуації, коли ти їздиш по світу, а твоє вбрання може розповісти про тебе і те, звідки ти", - зазначила виконавиця.

"Коли я у вишиванці йду головною площею Стокгольма, чи я в Лондоні в Ковент-Гардені, чи прогулююсь берегом Шрі-Ланки, місцеві жителі зупиняються запитати, що за сукня на мені. А я з гордістю відповідаю, що це вишиванка! Вона сучасна, вона красива, вона складна, фактурна, яскрава. Її можна одягати з підборами чи кросівками, капелюхами. Коли їздиш по світу, саме вишиванка - це твоє привітання без слів!", - додала Джамала.