Кейт Міддлтон зла на Меган Маркл та вважає її егоїсткою

Автор
648
Кейт Міддлтон зла на Меган Маркл та вважає її егоїсткою

Хоч герцоги Кембриджські та Сассекські тепер живуть за тисячі кілометрів один від одного, їхня інформаційна війна триває.

У пресі з'являються все нові дані від інсайдерів, які не приховують, що між Кейт та Меган і справді є ворожнеча.

Днями представник палацу анонімно розповів журналу Tatler, що Кейт Міддлтон вважає складання королівських обов'язків егоїстичним рішенням. За неофіційними даними, Меган Маркл повпливала на Гаррі та переконала його, що в США їм буде краще жити. Однак герцоги Сассекські не врахували багато наслідків, покинувши родину. 

Так, інсайдер заявив, що Кейт Міддлтон обурена та виснажена. Вона з Вільямом отримала ще більше роботи, тому часу на трьох дітей їм інколи бракує. 

"Вільям і Кейт у вихованні дітей дійсно хотіли бути практиками. А герцоги Сассекські фактично змусили їх залишити дітей напризволяще… Зараз Кейт працює як генеральна директорка компанії, яка завжди перебуває на роботі, але без власної вигоди чи права на вихідні. Вона в люті через збільшення навантаження", – заявив інсайдер. 

Не забули інсайдери згадати, коли між Кейт та Меган зіпсувались стосунки. За їхніми словами, це сталось у 2018 році, коли герцогиня Кембриджська хотіла допомогти родичці з весіллям. Тоді Кейт наполягала, щоб Гаррі та Меган дотримувались всіх протоколів, адже про церемонію писатимуть всі світові дні. Однак норовлива Маркл зробила все по-своєму.

 "Стояла спекотна погода. Ймовірно, між Кейт і Меган розгорілася суперечка, чи потрібно подружкам нареченої надягати колготки чи ні. Кейт вважала, що від них не можна відмовитися, так як необхідно дотримуватися протоколу. А Меган не хотіла. Судячи з фото, вона і перемогла", – додав інсайдер.

Неприязнь у спілкуванні герцогинь додало і зауваження Кейт Міддлтон щодо зарозумілої поведінки її родички з персоналом. Через норовливий характер кілька помічників звільнились з Кенсінгтонського палацу, про що неодноразово писали західні ЗМІ.

Насправді між Кейт Міддлтон і Меган Маркл було багато суперечок. Все тому, що дружина принца Вільяма – прихильниця королівських правил, а Меган вважає їх дещо застарілими.

Наразі представники Єлизавети ІІ прокоментували статтю Tatler. Вони заявили, що у публікації є багато спотворень інформації та неточностей. Однак де саме помилились інсайдери, залишилось тільки здогадуватись.