Настя Каменських влаштувала запальні танці (Відео)

Автор
771
Настя Каменських влаштувала запальні танці (Відео)

Успішна співачка обожнює демонструвати свою пластичність на камеру.

Настя Каменських підкорила мережу запальними рухами під пісню Elefante в спокусливому літньому образі.

Настя Каменських приділяє багато часу особистим сторінках в соціальних мережах, влаштовуючи зйомки та знімаючи відео для фоловерів. Проте прихильники також не відстають від кумира й активно записують ролики під її хіти. Так, з нагоди 1 мільйона публікацій з її піснею Elefante в додатку TikTok співачка влаштувала запальні танці, якими поділилася в інстаграм-профілі. 

Образ Насті Каменських

Зірка постала перед камерою в спокусливому look. На ній яскраво-рожева майка на тонких бретелях з оголеною спиною та обтислі шкіряні штани, які підкреслюють її спокусливі форми. Настя Каменських акцентувала на тонкій талії масивним поясом з металевою застібкою та ланцюжком. 

Виконавиця не забула й про аксесуари, доповнивши образ тонкими ланцюжками на шиї, браслетами, каблучкою та сережками. Знаменитість зробила легкий макіяж з акцентом на очі, а волосся залишила прородно хвилястим. 

Запальний танець Насті Каменських

Артистка записала відео у власному будинку на білому тлі. Вона пластично рухалася під свою пісню Elefante, яка підкорила серця не лише української публіки, а й слухачів Латинської Америки. Танці та енергійні рухи Каменських повторюють користувачі TikTok по всьому світу.