Міла Йовович показала, як підросла її наймолодша донька

Автор
Міла Йовович показала, як підросла її наймолодша донька

Голлівудська акторка українського походження Міла Йовович показала прихильникам, як підросла її молодша донечка. Зірка опублікувала чарівне фото, яким замилувала мережу.

Міла опублікувала чарівну світлину на особистій сторінці в інстаграмі. Знаменитість показала молодших дітей та зазначила, що доньки дуже люблять гратися одна з одною.

Озіан народилася в лютому 2020 року. Зараз дівчинці майже 5 місяців і їй неймовірно подобається дізнаватися щось нове та цікаве. За словами зіркової матусі, маленька принцеса обожнює проводити час зі своєю старшою сестричкою Дешіел, якій зараз 5 років. 

Дивіться, як Дешіел грає з Озіан – це неймовірно. Вона захоплюється своєю маленькою сестрою, так любить бути з нею. Змушує мене почуватися добре, бачити наскільки їм комфортно разом. Пишаюся моєю середньою дівчиною! – написала в публікації Міла.

На фотографії, яку Йовович поширила в мережі, обоє дівчаток лежать на ліжку та усміхаються, щасливі, бо разом. Озіан намагається розповісти щось сестричці та радіє, що вона поруч.

Нагадаємо, Міла Йовович перебуває у шлюбі з англійським кінорежисером Полом Вільямом Скоттом Андерсоном. Окрім доньок Озіан та Дешіел, подружжя також виховує 12-річну Евер, яка вже пробує себе у модельній кар'єрі та кіноіндустрії.