Дженніфер Еністон закликає всіх носити захисні маски

Автор
506
Дженніфер Еністон закликає всіх носити захисні маски

Знаменита голлівудська акторка, зірка культового серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон присоромила всіх, хто відмовляється носити захисну маску в період коронавірусу. Акторка просить думати не лише про себе, але й про оточення. Відповідний допис акторка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Акторка опублікувала світлину в чорній масці та попросила фанатів не нехтувати правилами безпеки, адже від цього залежить здоров’я людей. Відповідний допис з’явився на особистій сторінці знаменитості в інстаграмі.

"Я розумію, що маски незручні і некомфортні. Але хіба ви не відчуваєте, що гірше, коли підприємства закриваються, робочі місця втрачаються, медичні працівники відчувають абсолютне виснаження, жертвують своїми силами та здоров'ям, щоб зупинити пандемію. І так багато життів було забрано цим вірусом, тому що ми не робимо достатньо", – зазначила Еністон.

Акторка вважає, що деякі люди вкрай недбало ставляться до засобів захисту. За її словами, не потрібно політизувати питання і прикриватися "обмеженням прав", коли вас просять одягнути маску.

Я вірю в доброту людей ізнаю, що ми всі можемо це зробити. У нашій країні є багато людей, які відмовляються зробити необхідні кроки для забезпечення безпеки одне одного. Здається, що люди стурбовані тим, що їх "позбавляють прав", коли їх просять одягнути маску. Ця проста і ефективна рекомендація політизується в шкоду життю людей. Але це не повинно бути приводом для дискусії, –заявила Еністон.

В коментарях під світлиною акторку підтримали колега з серіалу "Друзі"Кортні Кокс, Дрю Беррімор, Ріта Вілсон, Джулія Робертс, Різ Візерспун та інші.

Що відомо про коронавірус у світі

За даними Worldometers, загальна кількість випадків зараження на 30 червня сягає 10 мільйонів 434 тисяч 900. Не впоралися з недугою та померли 508 843 людей, а 5 692 595 – одужали.

Країни з найбільшою кількістю інфікованих:

США – 2 683 239

Бразилія – 1 370 488

Росія – 647 849

Індія – 548 473

Велика Британія – 311 965.