Джонні Депп розповів, як давав дочці марихуану, коли їй було 13 років

Автор
Джонні Депп розповів, як давав дочці марихуану, коли їй було 13 років

Голлівудський актор Джонні Депп зізнався, що давав пробувати марихуану своїй дочці Лілі-Роуз Депп, коли їй було всього 13 років.

Про це він розповів на судовому слуханні, яке відбулося у вівторок, 7 липня. Нагадаємо, в Лондоні почався судовий процес між екс-подружжям, 57-річним актором і 34-річною Ембер Херд, яка звинуватила його в домашньому насильстві. Відзначимо, Депп подав позов проти колишньої дружини, звинувативши її в наклепі.

В ході перехресного допиту адвокат Херд звернувся до Деппа з питанням про наркотики, які він регулярно вживав під час шлюбу з актрисою, пише People. Кіноактор визнав, що вживав марихуану, яка, на його думку, усуває відчуття неспокою і тривожності, покращує якість сну і ефективно заспокоює.

У відповідь на це, адвокат поцікавився, чи з цієї причини Депп запропонував своїй 13-річній дочці «спробувати марихуану».

Актор заявив, що ніколи не заохочував свою дитину вживати наркотики, а лише хотів «убезпечити її»:

«Моїй доньці було 13 років, і, як ми всі знаємо, в 11, 12, 13 років, коли ти ходиш на шкільні вечірки, до тебе підходять люди, які пропонують тобі спробувати щось, тому що самі це роблять. Я сказав їй — „Слухай, люба, якщо ти знаходишся на вечірці, і хтось дає тобі косячок, візьми його і віддай іншому. Не експериментуй з наркотиками від людей, яких ти не знаєш. Будь ласка, зроби мені послугу і прийди до мене, коли ти будеш готова, коли ти дійсно відчуєш, що готова. Тому що я не хочу, щоб твій перший досвід в цьому світі стався з людьми, яких ти не знаєш“. Так що це питання безпеки», — розповів Депп.

Актор згадав, як дочка прийшла до нього і сказала, що вона «готова», і він порадився з її мамою Ванессою Параді, яка, за його словами, також піднімала це питання з Лілі-Роуз.

Джонні Депп повертається в "Піратів Карибсьго моря"

«Я вважаю, що краще бути чесним зі своїми дітьми, щоб вони не приховували ці речі від своїх батьків. Адже ніхто не хоче, щоб ваш 13-річний підліток впав у якийсь параноїдальний стан. І я знав, що марихуана, яку я маю і яку я курю сам, не зашкодить, адже вона хорошої якості. Я не хотів, щоб вона пробувала наркотики, які знайде в цьому світі, тому що це занадто небезпечно. Якщо це виглядає неправильно в ваших очах, я розумію це, але я виховував свою дочку, і я був відповідальним батьком, і я був стурбований», — додав Депп.