Зірка "Американської історії жахів" вперше стала мамою: зворушливі фото

Автор
523
Зірка "Американської історії жахів" вперше стала мамою: зворушливі фото

Дочка покійної актриси Керрі Фішер, 28-річна актриса Біллі Лурд стала мамою перший раз.

Дочка американської зірки Керрі Фішер Біллі Лурд поділилася зі своїми підисниками на особистій сторінці в Інстаграм радісною новиною - 28-річна зірка народила сина.

Новий пост актриса супроводила милим знімком, на яких зображені маленькі ніжки хлопчика. Відомо, що Лурд і її наречений Остін Райделл назвали сина Кінгстоном Фішером Лурд Райделл.

Новина про народження сина стала повною несподіванкою для фанатів Біллі. Актрисі вдалося приховати свою вагітність протягом усього терміну.

Пару привітали багато зіркових друзі та колеги актриси: Ліа Мішель, Олівія Уайлд, Емма Робертс, яка теж незабаром стане мамою.

 Нагадаємо, Біллі Лурд відома за роллю в серіалі "Американська історія жахів". Вона є дочкою покійної голлівудської актриси Керрі Фішер, яка померла 27 грудня 2016 року.

Молода актриса і її колега Остін Райделл почали зустрічатися в 2016 році, але незабаром пара розлучилася. Потім у актриси був тривалий роман із зіркою саги "Сутінки" Тейлором Лотнер. У 2017 році Лурд повернулася до Райделла, а через деякий час хлопець зробив дівчині пропозицію.