На "Танцях з зірками" розгорілася справжня драма: хто вибув на 9 тижні

Автор
775
На "Танцях з зірками" розгорілася справжня драма: хто вибув на 9 тижні

25 жовтня прогримів 9 випуск "Танців з зірками 2020" - хто попрощався з проектом цього разу.

У неділю, 25 жовтня, на телеканалі 1 + 1 вийшов 9 випуск танцювального шоу «Танці з зірками», під час якого на проект повернулися випускники минулих сезонів.

Глядачі знову побачили постановки за участю: Лесі Никитюк, Мішель Андраде, Іраклі Макацарії, Анни Різатдінової, Ольги Сумської, Даніеля Салема, Євгенія Кота. Зоряні випускники стали третіми в пари до учасників шоу.

Провідними балкона в 9 випуску стала династія Потапенков - продюсер і репер Потап з сином Андрієм зустрічали пари після виконаного танцю. Чотирьом зоряним суддею стала телеведуча Маша Єфросиніна.

Яскраві постановки, вражаючі підтримки, танцювальні трюки - 9 випуск був наповнений усім, але все ж і це не врятувало одну з пар від вильоту з проекту.

Турнірну таблицю 9 випуску очолила пара - Санта Дімопулос і Макс Леонов, яка отримала бажані і довгоочікувані 40 балів, найменшу кількість балів отримали Дар'я Петрожіцкая і Ігор Гелуненко.

Однак навіть високі бали не врятували від зони ризику пари - Надію Мейхер і Кирила Васюка і Сергія Танчінца і Яну Цибульську. Вони повинні були виконати свій танець за життя, проте, несподівано для всіх в танцювальний батл втрутилася актриса Дарина Петрожіцкая.

Дівчина вирішила поступитися своїм місцем в «Танцях із зірками», адже дуже втомилася - актриса весь цей час розривалася між репетиціями і зйомками другого сезону комедійного серіалу «папік». Порадившись зі своїм партнером Ігорем Гелуненко, пара вирішила покинути проект, тим самим рятуючи Надю Мейхер та Сергія Танчінця.

Варто відзначити, що, незважаючи на низькі бали від суддів, Дарина і Ігор отримали чималу підтримку від глядачів, адже пара не потрапила в зону ризику.

У 9 випуску Петрожіцкая і Гелуненко станцювали ніжний модерн з іконою українського кіно - української «Роксоланою» Ольгою Сумською.

Шанувальники пари підтримали їх вибір, зазначивши, що це гідний вчинок, і що пішли вони дуже красиво, так як останній танець був дуже хорошим. «Даша велика молодець!», «Даша - ти велика розумниця!», «Дуже гідний вчинок», «Ви пішли красиво», «Танець був дуже крутий» - пишуть у коментарях.

Дивіться повний 9 випуск шоу "Танці з зірками-2020" - відео