Toyota Supra отримала механічну трансмісію

Автор
Toyota Supra отримала механічну трансмісію

Toyota Supra 2020 року - це дійсно швидка машина.

Автовиробник офіційно заявив, що спорткар може розігнатися до 100 км / год меньш ніж за 4,0 секунди, і ця цифра вражає, враховуючи, що його двигун розвиває 335 к.с. потужності.

Але інший ключовий компонент його вражаючих динамічних характеристик - 8-ступінчаста автоматична коробка передач ZF.

Подобається вам це чи ні, але "автомат" здатний перемикати передачі швидше, ніж будь-яка людина, у якого коли-небудь була педаль зчеплення, і Toyota неодноразово заявляла, що ніякої "механіки" не буде. Проте, багато хто хоче отримати задоволення від водіння на шкоду швидкості.

Ось тут-то в справу і вступає ательє European Auto Group. Відзначається, що тюнери вже працюють над ручною трансмісією для нової Supra, яка буде запозичена, як і сама силова установка, у BMW.

Це означає, що трансмісія повинна добре підходити до 3,0-літровим рядним шісткам під капотом, і ательє в Техасі також планує використовувати важіль перемикання передач з відкидною ручкою, такої як в Toyota GR Supra Racing Concept.

Таке перетворення може задовольнити деяких критиків Supra, але багато і раніше засмучені тим, що BMW поставляє двигун для японців.

Фактично, на початку березня з'явився новий дрифт-автомобіль Supra 2020 року з повністю заміненим двигуном Toyota 2JZ, який, звичайно ж, був оснащений "механікою". Тепер European Auto Group готова замінити автоматичну коробку передач Supra всього за 12 тис. Доларів США.

З моменту запуску Supra Toyota детально розповіла про розробку спортивного автомобіля. Незалежно від виробника двигуна або способу, яким потужність передається на задні колеса, не можна заперечувати, що нова Supra є виключно дивовижною машиною, як по прямій, так і на поворотах.

Проте, для тих, кому абсолютно необхідна третя педаль, European Auto Group в даний час приймає попередні замовлення на дооснащення моделі.