Зручний компактвен: Suzuki представила оновлений XL7

Автор
Зручний компактвен: Suzuki представила оновлений XL7

Модель Suzuki XL7 повернулась на ринок в образі семимісного кросовера.

Компанія Suzuki напередодні представила свій великий трьохрядовий кросовер Suzuki XL7, розрахований на сім посадочних місць.

Головним ринком для новинки називають Індонезію. Розробники впевнені, що місцеві автомобілісти по достоїнству оцінять XL7 - своєрідний гібрид популярного і надійного SUV і місткого мінівена.

Ставка японців на індонезійський ринок повинна зіграти, оскільки в цій країні понад 30 відсотків автомобільних продажів припадають на мінівени.

Додайте до цього тих покупців, хто готові зробити вибір на користь кросоверів, популярність яких в останні роки тільки зростає.

В Audi планують випустити бюджетний міський електромобіль

Виходить, що за допомогою однієї моделі в Suzuki мають намір "вистрілити" відразу в двох затребуваних сегментах авторинку.

Suzuki XL7 може похвалитися досить містким салоном, чого не скажеш по його габаритам: довжина досягає всього 4 450 мм, а ширина і висота посилання - 1 775 і 1 710 мм відповідно.

За працездатність семимісного кросовера відповідає полуторалітровий бензиновий двигун, що поєднується з 5МКПП або чотириступінчастою автоматичною коробкою. Вартість новинки виробник поки не розкриває.