Porsche розробив концепт повністю карбонового авто

Автор
Porsche розробив концепт повністю карбонового авто

На жаль, Porsche Exclusive GT навряд чи ми побачимо на дорозі найближчим часом.

Це тому, що це не звичайний концепт Porsche від команди дизайнерів в Штутгарті, Німеччина, а тому що це ідея студента-дизайнера. Цей приголомшливий спортивний автомобіль з вуглецевого волокна був розроблений для проекту MA Thesis.

Основною ідеєю цього концепту є створення такого транспортного засобу, який буде свідомо придбано як останній автомобіль, який коли-небудь знадобиться клієнтові.

У зв'язку з цим дизайн вийшов футуристичним, поза часом, з наміром пережити прийдешні роки. З чистого плетеного вуглецевого волокна і з простими, але в той же час класичними репліками Porsche, він виглядає неймовірно, і ви можете бачити мову дизайну сучасних моделей, таких як Porsche Taycan. Такі елементи, як денні ходові вогні з чотирма світлодіодами і підняті арки передніх коліс, типові для дизайну Porsche, а конічна задня частина натякає на вплив Porsche 918 Spyder. Крім того, весь цей аеродинамічний зовнішній вигляд завершують ретро-сучасні колеса.

Інтер'єр також розрахований на використання матеріалів, розрахованих на тривалий термін служби, не будучи застарілими. Справедливо буде відзначити, що це чертовски стильний дизайн, що поєднує дизайнерські репліки Porsche з футуристичної ідеєю і технологією у вигляді камери заднього виду замість дзеркал на крилах.

В чому різниця між чоловічим автомобілем та жіночим

Хоча немає ніяких натяків на силову установку, логічно припускати, що для чотиримісній концепції ідеально підходить електромотор. Хто знає, може бути, хтось в Porsche оцінить, і, можливо, це буде наступний Taycan.