Vodafone дарує 100 гривень українцям за кордоном

Автор
556
Vodafone дарує 100 гривень українцям за кордоном

Vodafone всіляко підтримує українців, які перебувають зараз за кордоном. Щоб вони могли цілодобово залишатися на зв’язку з близькими до прибуття в Україну.

Про це повідомив директор з маркетингу Vodafone Україна Андрій Отрощенко.

Всі абоненти Vodafone отримали рекомендації щодо того, як діяти у випадку, якщо повернутися до 17 квітня в країну не виходить. Так, необхідно звернутися до Посольства або Консульства України в країні перебування (контакти автоматично приходять всім клієнтам Vodafone при реєстрації в роумінгу), а також зареєструватися на сайті МЗС України https://friend.mfa.gov.ua.

Крім того, з 13 березня на час карантину Vodafone надав своїм клієнтам в Україні безкоштовний безлімітний доступ до популярних месенджерів та соціальних мереж аби хоч трохи допомогти їм скрасити своє дозвілля.

В рамках послуги Online Pass, до якої можна підключитися за номером *316*1#, абоненти Vodafone отримують безліміт на Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Skype, Viber, Telegram, WhatsApp і Snapchat.

Скористатися безкоштовною послугою Online Pass українці зможуть протягом 28 днів з моменту підключення. Перевірити статус послуги можна за номером *316*2#. В деяких тарифах, таких як Vodafone SuperNet Start/Pro/Unlim і Joice дана послуга вже включена в пакет послуг та абоненти платять за неї в рамках тарифу.

Apple зачиняє свої магазини в усьому світі

Раніше повідомлялося, що Vodafone запропонував своїм абонентам необмежено користуватися сервісом YouTube всього за 30 грн в місяць.