Укрзалізниця змінить часові рамки для конкурсу на посаду голови правління

Автор
660
Укрзалізниця змінить часові рамки для конкурсу на посаду голови правління

Наглядова рада прийняла рішення "визначити нові часові рамки для процесу і сповільнити його, реагуючи цим на реальність кризи, з якою зіштовхнулася країна".

Наглядова рада АТ «Укрзалізниця» вирішила змінити часові рамки конкурсу на посаду голови правління компанії через пандемію коронавірусу у світі. Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці 24 березня.

"Враховуючи зростання невизначеності з надзвичайною ситуацією через пандемію коронавірусу в Україні й по всій Європі, а також пов'язані з цим непередбачувані події, що вимагають реагування, наглядова рада Укрзалізниці дійшла висновку, що провести відбір голови правління так, як було спочатку заплановано і у ті самі строки, неможливо. Не кажучи вже про можливість проведення особистих співбесід з потенційними іноземними кандидатами, практично неможливо було би їх проводити навіть з вітчизняними заявниками", - йдеться у повідомленні.

"Новий графік буде встановлений щойно ми матимемо більше чіткості і бачення того, коли пандемічна криза може стати контрольованою. Ми не будемо перезавантажувати процес, у якому просунулися далеко вперед, чи відміняти те, чого вже досягнуто, натомість збережемо наявні результати. Консультант з підбору персоналу Бойден продовжить свою роботу за новим регламентом", - додали в Укрзалізниці.

Райффазен банк Аваль призупиняє роботу відділень

Кабінет міністрів 5 лютого 2020 року схвалив розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків голови правління АТ "Укрзалізниця” на Желька Марчека, який з 2016 року перебував у складі наглядової ради компанії.

Попереднього голову правління Укрзалізниці Євгена Кравцова Кабінет міністрів звільнив з посади 29 січня 2020 року. Цю посаду він обіймав із 10 січня 2019 року.

11 лютого наглядова рада АТ “Укрзалізниця” розпочала процес конкурсного відбору на посаду голови правління. 10 березня в Укрзалізниці повідомили, що через технічні затримки з розміщенням оголошення у міжнародних медіа-виданнях, як спочатку передбачалося, термін подання документів на участь у відборі кандидатів на посаду голови правління Укрзалізниці продовжили з 16 березня до кінця робочого дня 23 березня.

Через карантин у мережі АТБ здорожчає споживчий кошик

Тим часом , в Україні до 3 квітня запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. В рамках заходів, зокрема, закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Також зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

За останніми даними МОЗ, в Україні станом на 24 березня зафіксовано 97 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.