Pirelli скасували зйомки календаря на 2021-й. Бюджет пішов на боротьбу з COVID-19

Автор
702
Pirelli скасували зйомки календаря на 2021-й. Бюджет пішов на боротьбу з COVID-19

Компанія пожертвує 100 тисяч євро на боротьбу з коронавірусом.

Виробник автомобільних шин італійська компанія Pirelli вирішила скасувати випуск щорічного календаря через коронавірус. Як повідомляється на сайті компанії, проєкт пожертвує 100 тисяч євро на боротьбу з поширенням інфекції.

"Виробництво календаря Pirelli припиняли і раніше, в 1967 році, а потім з 1975 по 1983. Безпрецедентна екстрена ситуація, викликана Covid-19, примусила нас зробити це знову. Ми повернемося до проєкту тоді, коли час буде відповідним, разом з людьми, які працюють над ним разом з нами", - заявив глава ради директорів компанії Тронкетті Провера.

Календар Pirelli виходить з 1964 року. Як правило, до 2016 року для нього знімалися відомі моделі в напівоголеному вигляді. У 2016 році компанія відмовилася від публікації знімків оголених моделей, замість цього випустивши календар з "впливовими жінками сучасності".

Алкогольний гігант Diageo виготовить спирт для санітайзерів

Темою календаря 2020 року стала "У пошуках Джульєтти". Над календарем працював паризький фотограф Паоло Роверс. Для нього позували Емма Уотсон, Крістен Стюарт, Міа Гот, Клер Фой і інші знаменитості