Wizz Air запускає новий маршрут в Україну

Автор
582
Wizz Air запускає новий маршрут в Україну

Wizz Air у серпні відкриє базу у Дортмунді з трьома літаками A320 і запустить 18 нових маршрутів, в тому числі в Україну.

Про це повідомляє avianews.

"З 2 серпня лоукост планує літати з Дортмунда у Запоріжжя з частотою двічі на тиждень щосереди і щонеділі", - зазначено в повідомленні.

З 3 серпня Wizz Air полетить до румунського міста Сучава, який розташований поруч з кордоном з Україною за 80 км від Чернівців. Ця лінія також обслуговуватиметься двічі на тиждень, але по інших днях - щопонеділка та щоп'ятниці.

Перші два A320 лоукост почне базувати в Дортмунді з 1 серпня, третій приєднається 7 серпня. Аеропорт очікує, що на нових маршрутах у 2020 році перевезуть 250 тис. пасажирів, а в цілому в річному обчисленні пасажиропотік на них становитиме 1 млн осіб.

Перед покупкою авіаквитків пасажирам варто мати на увазі можливість зміни розкладу або скасування рейсів з комерційних причин або через заборону влади.

SkyUр закрила продаж квитків за більшістю напрямків до 15 липня включно

Також на даний момент невідомі точні терміни зняття обмеження на в'їзд туристів до країн Європейського союзу та Шенгенської зони.