Всі смикалки Путіна по Україні легко читаються, вони вже відпрацьовані на Донбасі - Юрій Романенко

Читать на русском
Автор
1118
Володимир Путін, Джо Байден Новина оновлена 29 січня 2022, 14:12
Володимир Путін, Джо Байден. Фото rt.lt

Блогер, політолог та шеф-редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко розповів, як Україні зіскочити з гачка Росії та перестати сприймати шантаж Путіна.

Американці зараз за допомогою України роблять те, що Росія робить щодо України за допомогою ОРДЛО, тобто випускають кров із кишок. Україна не може забрати ОРДЛО, бо Росія має величезні ресурси, щоб не допустити остаточної перемоги України. І так само Росія не може забрати Україну, тому що ресурси Заходу набагато більші, ніж у Росії, щоб не допустити її остаточної перемоги. Це дуже проста схема. І всі смикалки Путіна легко читаються. Оскільки вони вже відпрацьовані на ОРДЛО. Тому Україні треба розв’язатись з ОРДЛО, щоб перестати сприймати шантаж Путіна. Ми так зіскочимо з гачка. А ось у Путіна безвихідь. Йому, щоб досягти своїх цілей, треба увійти в конфронтацію, де він не має шансів перемогти через обмеженість ресурсної бази. Ось наша диспозиція, яку ми маємо розуміти.

Нам треба внести до Конституції пункт, як у ФРН був із приводу НДР. І все. І всім сказати, що ми не збираємось сьогодні атакувати ОРДЛО. І можемо навіть із ним мати торгівлю. Як ФРН торгувала з НДР. Мати стосунки й таке інше. Нам нема куди поспішати. Нехай витрати несе Росія.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.