Не очікуйте, що 140-мільйонна раша гарантовано розвалиться ось-ось - Сергій Сидоренко

Читать на русском
Автор
16335
Паралелі між корейським лідером та російським диктатором уже проводять
Паралелі між корейським лідером та російським диктатором уже проводять. Фото Колаж

Український журналіст Сергій Сидоренко про те, чому не варто очікувати розпаду рф у найближчі дні

Заніматєльна тиранологія. Щоб трохи поламати шаблони.

Всі знають за КНДР — бачили на карті, вона далеко і маленька. Розташована в горах. Біднюща шо смерть, жерти традиційно нема чого.

Досі КНДР була зразком "концтабору з любов'ю до наглядачів". Так, любов до товариша Кіма — щира, попри відсутність жрачки. Його поява на людях приводить цих людей до оргазму, натурально, і більшість це зовсім не імітують.

Маленька, але горда диктатура існує у цьому режимі від створення, вже 70+років. Причому заміну Кімів (Кім Ір Сен — Кім Чен Ір — Кім Чен Ин) народ сприймає дуже природно, просто замінюючи предмет оргазму. І з нинішнім вождем, який взагалі ні разу не вождь і якого нації дістали нізвідки, це було особливо дивно — але знову спрацювало.

А тепер, увага. Населення цієї маленької та гордої диктатури — понад 25 млн(!). Добра більшість від населення України. Лише у 5,6 разів менше за Мордор. І так — хопа — розумієш, що вона зовсім не маленька.

І нічо, живуть під санкціями, в режимі "вєсь мір протів нас", та продовжують любити вождя.

Тому не поспішайте з висновками, що 140-мільйонна Раша гарантовано розвалиться ось-ось. Я теж про це мрію, вважає реальним, а також розумію купі відмінностей між пацієнтами. Але треба бути свідомим: всяке буває.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.