"План Б": для чого путін влаштував геноцид українців - Орест Сохар

Читать на русском
Автор
14871
Харків після обстрілу росіянами Новина оновлена 09 березня 2022, 07:33
Харків після обстрілу росіянами

Шеф-редактор Obozrevatel Орест Сохар розповів, чого хоче досягти путін в Україні.

Тривалий час я не міг зрозуміти, для чого пуйло влаштував геноцид українців на півночі Київщини: в Бучі, Ірпені, Гостомелі, Ворзелі… Чому засипав "градами", крилатими та балістичними ракетами російськомовний Харків… З якою метою влаштував гуманітарну катастрофу в Маріуполі та багатьох східноукраїнських містах. Але зараз пазли війни склалися: це пуйлівський "план Б"…

Так званий "план А" у пуйла провалився – окупувати Україну за декілька днів не вдалося. Ба більше: виявилося, що російська армія, яку чомусь вважали однією з найсильніших у світі, насправді є зборищем деморалізованих небойових бурятів та інших представників неслов’янських народностей, які за своє суттю є переляканими голодранцями. Паперове військо, на утримання якого з рашистського бюджету витрачаються мільярди доларів, не змогло на практиці підкріпити кремлівський блеф. Кожен день українського спротиву демонструє світову немічність російської армії – при всіх її ракетах, "панцирях" та інших сучасних видах озброєння.

Саме тому з’явився "план Б". Вся цинічна суть його зводиться до того, аби через знищення мільйонів українців, через руйнування великих міст спонукати владу до кремлівського формату переговорів. Їхній план у тому, аби кожен день, кожна хвилина стійкості українців обходилися нам у тисячі життів наших співгромадян. Простояли день – вдарили по Гостомелю, ще день – по Бучі… І т.д.

Предмет торгів також зрозумілий:

  • програма-мінімум полягає в намірові відцюкати в України частину південно-східних регіонів до Одеси включно плюс отримати "Стоп НАТО";
  • програма максимум – привести до влади в Києві якесь кероване одоробало, прізвище якого насправді значення немає: від якого-небудь янека і завершуючи маріонетками з меншим нафталіновим шлейфом.

Затримані "буряти" зізнаються, що їм дано вказівку знищувати мирне населення. Це означає, що найближчими днями нам доведеться отримати чимало кривавих звісток з різних регіонів України… І все це відбуватиметься на очах у всього "цивілізованого" світу, який буде щедрим на слова підтримки.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.