путіну потрібна картинка, як натовський солдат чи авіація вбивають росіян - Давід Сакварелідзе

Читать на русском
Автор
1739
путіну потрібна картинка, як натовський солдат чи авіація вбивають росіян

Колишній заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе розповів, навіщо росії потрібна подальша ескалація конфлікту

Можливо порахуєте мене божевільним, але не вилазить з голови одна думка: чомусь здається, що путін намагатиметься пхати вусатого таргана у війну або йти на будь-яку ескалацію НЕ через впевненість в успішності військової операції з півночі, а з однієї єдиної причини: якимось чином втягнути Польщу у війну!

Йому потрібна картинка, як натовський солдат чи авіація вбивають росіян! Це єдиний спосіб зберегти обличчя в самій росії та продемонструвати вже пряму конфронтацію з НАТО. Мотивувати колективне бидло для успішнішої мобілізації або просто підштовхнути до паузи у війні — мовляв, ось треба набратися сил і вдарити по НАТО ще сильніше!

Другий варіант — це тактичний ядерний удар, навіть якщо у відповідь отримає конвенційний удар від країн НАТО по його військах на території України, як це публічно озвучувалося. Можливо, саме цей удар йому і потрібен для того, щоб виправдати свої провали!

Можливо звучить трохи маревно та нелогічно. Але він не має жодних інших варіантів, щоб утриматися при владі.

Дуже хочу помилятися.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.