ЗСУ нагадали, що контролюють практично кожен квадратний метр Криму - Олександр Невзоров

Читать на русском
Автор
1379
Феодосія після прильотів
Феодосія після прильотів

Радянський та російський журналіст та телеведучий Олександр Невзоров розповів, про що говорить знищення ВДК "Новочеркаськ"

Розфігачування ВДК "Новочеркаськ" — це нагадування про те, що ракетні системи ЗСУ контролюють практично кожен квадратний метр Криму.

Крим на "долоні". Він обчислений та розлінований. Будь-якої хвилини на його території може бути знищений будь-який об’єкт.

Поки що ЗСУ методично і невимушено розбивають російський флот. Немає сумніву, що флот буде вбитий повністю, до останнього гальюна. Рятувати кораблі ЧФ запізно.

Тепер і піти їм ніхто не дасть, бо відкрите море ще небезпечніше для російських посудин, ніж барлоги в Феодосійських, Севастопольських та ін. портах і секретних доках.

Це не порожні руїни "Мар’їнки", це серйозна та вагома стратегічна перемога ЗСУ, яка позбавляє Крим головного гаранта безпеки.

Кримське повітря теж "отруйне" для путінської авіації. І концентрація цієї ракетно-диверсійної отрути наростає.

У методичності й невимушеності, з якою ЗСУ добивають ЧФ, є щось справді льодяне.

Це більше ніж "прапорці над руїнами", ніж удачі та невдачі в окопах. Це — невідворотність, яка вказує на наявність справжньої стратегії.

Дуже висока ймовірність того, що й сьогоднішній поразковий "плач Ярославни" в усіх ЗМІ та інші суми України — талановита зіткана димова завіса, під якою ховається смерть російської орди.

Смерть ретельно поголена та іронічна. Її англійська бездоганна. "Ввічливим людям" — ввічлива смерть.

Джерело: пост Невзорова в Telegram.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.