Росіяни завдали удару по передмістю Дніпра: серед постраждалих діти (оновлено)

Читать на русском
Автор
6757
Удар по Підгородному
Удар по Підгородному

Розбір завалів продовжується

Окупанти увечері 3 червня обстріляли Дніпропетровську область, що спричинило поранення у мирних людей.

Як поінформував мер Дніпра Борис Філатов, внаслідок обстрілу постраждав населений пункт Підгородне, що біля обласного центру.

"Дніпро відправив всю необхідну техніку та фахівців з розбору завалів", — написав він.

Своєю чергою голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зазначив, що внаслідок обстрілу було пошкоджено двоповерховий будинок, а під завалами залишаються люди.

За його інформацією, через обстріл 13 людей постраждали, серед них троє неповнолітніх хлопців 6, 11 та 15 років. Усі постраждалі у стані середнього ступеня важкості.

На місці події спалахнула пожежа, а тому туди попрямували пожежники.

Відеозапис з місця події оприлюднив президент України Володимир Зеленський

"Укотре росія доводить, що є країною – спонсором тероризму. За все скоєне проти нашої держави та людей росіяни понесуть відповідальність", — повідомив він.

Оновлено о 00.02 у неділю, 04 червня

Загальна кількість постраждалих зросла до 20 людей,, серед яких госпіталізували 17 осіб. Серед поранених є п’ятеро дітей, повідомляє Дніпропетровська ОВА.

Стан трьох хлопців віком 6, 11 та 15 років медики оцінюють як важкий, вони в операційних. Дівчатка 11 та 17 років – у задовільному стані, лікуватимуться амбулаторно.

Під завалами зруйнованого житлового будинку рятувальники продовжують шукати людей. Ймовірно, там є ще дитина

Як повідомлялося раніше, 26 травня росіяни завдали удару по одній з медустанов Дніпра, через що постраждали 32 людини. Доля трьох людей залишилася невідомою навіть після завершення розбору завалів.