Тренди/антитренди інтер'єру у 2020 році

Автор
1765
Тренди/антитренди інтер'єру у 2020 році

Які тренди інтерєру залишити у 2020 році, а які потрібно змінити, про це будуть поради у статті.

Щороку дизайнери дають нові поради щодо оформлення інтер’єру будинку. Звісно тренди в кольорі стін, вигляду нічного столика або декору вітальні змінюються буквально кожних 12 місяців. 2020 рік не став винятком. То які речі пора виносити з дому, а що варто навпаки купити – читайте в нашому матеріалі.

Деякі тренди лишаються актуальними на десятиліття, дещо не вийде з моди і через кілька років, але, наприклад, колір стін вважатиметься застарілим вже через рік. То що ж буде популярним в цьому році?

Речі, яких треба позбутись та які треба придбати у 2020 році

Забудьте: пластик

Купіть: натуральні матеріали

Єдиний тренд, який популярний вже не перший рік і який буде популярним ще протягом довгого часу – мінімум пластику. Погодьтесь, набагато приємніше жити серед дерева та скла, ніж пластикових стільців та ліжок.

Забудьте: ананасові візерунки

Зробіть: квіткові та морські узори

Минулого року модними вважались стіни з ананасними малюнками, проте в цьому році експерти настирливо радять абстрактні макові чи ромашкові композиції. Те, що нещодавно вважалось старомодним, сьогодні знову стає популярним.

Забудьте: сірі стіни

Зробіть: зелені стіни

З 2019 роком пішла в історію ціла декада, а з нею в забуття кануть і сірі відтінки в інтер’єрі. Натомість теплі вівсяний, персиковий чи рожевий увійдуть в тренди. Проте головним кольором в новому році, окрім синього, повинен стати світло-зелений.

 Топ-ідеї для подорожей Києвом зі скромним бюджетом